Geen producten (0)
1 2
 

Philips Hue Bridge 2.1

€ 53,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Productcode PHB
Omschrijving

De Philips Hue bridge is het hart van ieder Philips Hue netwerk.

De Philips Hue Bridge is begin van ieder Philips Hue netwerk. Wilt U HUE LED Inbouwspot gaan plaatsen en deze met een afstandsbediening regelen of via de HUE App dan is deze HUE Bridge de oplossing

Download de app op uw telefoon en creëer een persoonlijk verlichtingssysteem door al uw slimme lampen te bedienen met Hue.

  • De bridge sluit je met de meegeleverde ethernetkabel aan op je router;
  • Download de Hue app op je telefoon;
  • Koppel de lampen automatisch en geniet van je slimme verlichting!

Bedien tot wel 50 slimme lampen met één Hue bridge en zie alles terug in de intuïtieve Hue app. Of combineer de lampen met slimme accessoires om de verlichting nog makkelijker te bedienen.

Hoe werkt het Hue systeem?

Wanneer u de Hue lampen met de app bedient, stuurt de app via de wifi een signaal naar de bridge. De bridge communiceert met de lampen via het Zigbee protocol. Dit is een communicatie-netwerk wat het wifi-netwerk niet belast. De eerste Hue lamp moet binnen 15 meter van de bridge staan. De Hue lampen geven het Zigbee-signaal van de bridge aan elkaar door, waardoor ook lampen die verder van de bridge staan het signaal ontvangen.

Koppel ook producten van andere fabrikanten die werken met Zigbee met uw Hue bridge, zoals INNR en iCasa.

Philips Hue bridge werkt samen met Apple Homekit, Ikea Tradfri, Athom Homey, SmartThings en IFTTT. Te gebruiken met virtuele assistenten Amazon Alexa, Siri Shortcuts en Google Assistant.