Geen producten (0)

Bezoek onze showroom!

Misschien staat u op het punt van een keukenverbouwing en denkt u eraan om bijvoorbeeld eiken wandplanken met verlichting aan te schaffen of u wil uw woning voorzien van eiken vensterbanken. Dan kan dit best een lastige keuze zijn, daarom bent u van harte welkom in onze showroom en werkplaats om onze eiken maatwerk producten en overig producten zoals schuifdeuren in het echt te komen bekijken. Zo bent u er zeker van dat hetgeen wat u overweegt aan te schaffen wel bij uw verwachtigen qua design en kwaliteit aansluit.

Wij hebben diverse modellen wandplanken met of zonder verlichting hangen en ook kunt u de kleurbehandelingen komen bekijken.

Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie! Van Harte Welkom dus..

 

Onze werkplaats

 

Onze showroom zit aansluitend naast onze werkplaats, hier worden al onze producten op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd! De geur van eikenhout dwaalt door onze productiehal. Soms nemen we klanten mee de werkplaats in om wat aanvullende aspecten van onze producten te laten zien terwijl we ermee aan het produceren zijn. Zo is het plaatje compleet en zult u overtuigd zijn van onze kwaliteit en passie voor onze producten. Laat u meenemen en raak overtuigd van ons vakmanschap en expertise.