Geen producten (0)

Loftlampen

Als je gaat googlen naar loftlampen of industriele hanglampen dan staan er op de 1e rijen producten in google shopping alleen maar dezelfde hanglampen waar alle Nederlandse huskamers en keukens vol mee staan en dan opeens tussen alle lampen zie je die ene unieke handgemaakt en op maat gemaakte loftlamp met dimbare ledstrip of energiezuinige ledspots. Als we zeggen op maat gemaakt dan bedoelen we letterlijk dat onze hanglamp aan al uw wensen voldoet. We werken met de mooiste en duurzaamste materialen en gaan voor 100% kwaliteit. Onze balklampen en kookeiland lampen rekken met geïntegreerde led verlichting springen meteen in het oog en zullen nog lang het gesprek van de dag zijn bij uw vrienden en kennissen!

Sorteer op:  

Eiken balklamp met dimbare ledverlichting Eiken Balklamp met Dimbare ledverlichting Zoekt u een unike…
€ 315,95
Metalen balklamp met dimbare ledverlichting Metalen Balklamp met dimbare ledverlichting Unieke…
€ 389,95
​Eiken loftlamp met staal ​Eiken loftlamp met staal Op zoek naar een "one of a kind"…
€ 695,00
Stalen rek loftlamp kookeiland Stalen Rek Loftlamp Kookeiland Op zoek naar een "one of a…
€ 795,00

Rek boven het kookeiland 

De Nederlandse keuken is meer dan alleen kookplek geworden, een grrot deel van onze bezigheden en gesprekken vinden plaats aan de bareiland of keukentafel. Een goed bord eten een wijntje en een leuk gesprek! Juist in deze ruimte wilt u gezelligheid en warmte creeren. De keukenverlichting is dan ook één van de belangrijkste aspecten van uw keukenvertrek. Onze maatwerk hanglampen kunnen in de meest uiteenlopende modellen en vormen gemaakt worden. We passen de maat van onze metalen balklampen of eiken plafonierres makkelijk aan aan uw kookeiland of keukentafel. Zo bent u er zeker van dat uw tafelplek goed verlicht is. 

Duurzame led verlichting

Een keukenrek loftlamp of eiken balklamp met stalen ophangbeugels worden uitgevoerd met de beste en mooiste led verlichting van deze tijd. Zo zijn er diverse mogelijkheden in lichtsterktes, warmte kleuren en merken verlichting. Meestal gebruiken we onze eigen duurzame ledspots, kantelbaar of vaste spots of slimme ledstrip verlichting maar we kunnen desgewenst ook naar het vertrouwde philips hue ledverlichting overstappen. Wist u dat we onze eigen ledhanglampen voor in de keuken ook slim kunnen maken? dat kan door een zigbee dimmodule in te bouwen waardoor onze stalen lampenframe of hang balk met ledstrip te koppelen is met uw philips hue bridge. Zo kunt u alle lampen met één en dezelfde functie bedienen en zit u niet vast aan een extra afstandsbediening.

Een loft koof met led verlichting boven uw kookeiland

Wanneer je een kookeiland in je keuken hebt is dit waarschijnlijk een goed doordachte keuze. Je kookt en tafelt graag met familie en kennissen. Dan kan de juiste verlichting niet ontbreken.
Onze koofverlichting voor boven een kook eiland versterkt en luxieuze gevoel en haalt het moosite en beste naar boven van uw kook eiland. Het zorgt dat de focus en uitstraling van het eiland versterkt wordt en het een ware praktische eye catcher wordt. Je keuken is sfeervol en praktisch ingericht en een stalen open koof van wandplank online boven het keukeneiland biedt een extra dimensie in uw leefkeuken waar u een groot deel van de dag doorbrengt.

De ledsgtrips in de lampenfrae of stalenbalklampen zijn in warmte en kleurtoon af te stellen op uw eigen persoonlijke voorkeuren. In de ochtend een rustige zachte verlichting om lekker met een kop koffie op te starten en in de avond een standje fellere verlichting zodat u elkaar goed kunt zien en de maaltijd praktich wordt belicht! Dimbare ledlicht voor elke toepassing dus

Multifunctioneel en sjiek in één adem

Goede heldere verlichting in uw keuken tijdens het koken tot sfeervol dineren, maar ook handig voor extra bergruimte van uw wijn of whiskey flessen of voor de kruidenplanten. We maken het lampenrek op de door u aangegevn hoogte zodat u alles binnen handberiek heeft. Handig etaleren zonder ruimte te verliesen. Met een op maat gemaakt kookeiland lamp haalt u een ware BOUTIQUE SFEER is uw leefkeuken en woonruimte. De elegantie spat van onze lampen af. Door te spelen met kleuren en materialen zullen onze hanglampen en kookeiland koven perfect matchen bij uw smaak. Een eiken balklamp heeft iets robuust en natuurlijks en een wit lampenframe geeft weer een hele ander demensie aan aan de uitsraling