Geen producten (0)

Wie zijn wij

 

Welkom bij wandplankonline.nl

Wandplanonline.nl streeft naar het aanbieden van betaalbare wandplanken op maat, plankdragers en verwante artikelen zoals eiken loftlampen op maat planken met verlichting etc.

Een wandplank op maat met of zonder verlichting van Wandplank Online is meer dan alleen een verfraaing van uw leefruimte , maar geeft uw ruimte een unieke uitstraling. Denk aan een keuken die voorzien moet worden van een maatwerk wandplank of een badkamer met een nisruimte waar wandplanken in gemaakt dienen te worden.

Zoekt u een prachtige eyecatcher in uw woning of werkruimte dan biedt wandplankonline.nl u verschillende planken en plankdragers aan die bij uw stijl en wensen aansluit. Voor rustiek, industriëel tot strak en moderne schapdargers, alles is mogelijk bij ons.

Ons streven is om een betaalbare planken en aanverwante eiken maatwerkproducten aan te bieden, want kwaliteit en uitstraling hoeft niet persé duur te zijn.
Wij hebben een ruime voorraad dragers en planken liggen zodat wij binnen de snelst mogelijke tijd uw maatwerk product samengesteld hebben.

Naast onze prachtige wandplankenonline shop hebben wij nog een webshop www.schuifdeur-totaal.nl hier kunt u terecht voor al uw schuifdeur oplossingen! 

Voor montage advies of meer informatie kunt u mailen naar info@schuifdeur-totaal.nl

of bellen naar 06-20362038