Geen producten (0)

Eiken wandplanken voor nis montage

Heeft u een badkamer Nis of een leuke koffiecorner in uw leefkeuken dan zijn eiken nis wandplanken een ideale en praktische uitkomst. Het is niet alleen handig om een eiken wandplank in een nis tehebben maar het is ook nog eens byzonder stijlvol. Nismontage wandplanken van eikenhout zijn verreweg de mooiste planken die maar als wandplank toegepast kan worden. Onze Nisplanken hebben hoge draagkraacht waardoor servies en ander zware spoullen makkelijk op een wandplank van eikenhout kan rusten. Ook onze Nisplnaken worden volledig op maat gemaakt en zijn klaar voor een blinde ophanging tussen 2 muren.

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Eiken wandplanken voor Nis montage Eiken wandplanken voor Nis montage uitgevoerd met nismontage…
€ 132,55
Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Touch led spots Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Touch led spots…
€ 197,55
Eiken wandplanken Nis montage met Dimbare Led verlichting Eiken wandplanken Nis montage met Dimbare Led verlichting…
€ 168,55
Eiken wandplanken Nis montage met Touch led spots Eiken wandplanken Nis montage met Touch led spots uitgevoerd…
€ 197,55

Zware belasting mogelijk

Onze Nisplanken van europees eikenhout hebben een hoog draagvermogen en zijn uitermate geschikt om uw luxe koffiemachine op te zetten of uw porselein servies! De nisplanken worden aan de zijkanten uitgevreesd en voorzien van een meegleverde eiken montagelat. Ophangen is kinderlijk eenvoudig, Schroef de 2 nislatten aan de zijpanelen en schuif de wandplank met nissponning over de lkatten voor een blind en zwevend ophangsysteem. Ons advies is de Eiken nisplank 3mm smaller te houden dan de strak gemeten tussenmaat van de wandjes. Zo ondervind de plank geen weestand en is demontage ook mogelijk mocht dit nodig zijn.

Nisplanken met strakke of boomstamvoorzijde

Omdat iedere klant een eigen gevoel voor smaak en styling heeft is er de optie uit 2 varanten. De zogenaamde strakke variant waarbij de plank rondom strakke zijdes heeft, maar voor de wat stoerdere look is een gewelfde boomstamvoorzijde ook een optie. Laat je inspireren door de foto+s van onze facebookpagina of gallerij en stel vandaag nog uw nis wandplank van masssief eikenhout samen in onze product configurator.

Gemaakt voor jarenlang gebruikersgemak

Dat eiken een duurzame houtsoort is weten velen van ons inmiddels wel. Niet voor niets zijn wij de eiken wandplank specialist en hebben we veel ervaring met op maat gemaakte eiken meubelair stukken en wandplanken. Ook onze nisplanken hebben de proef doorstaan. inmiddel bioeden wij dez eplanken al wat jaartjes aan en we kunnen met trots zeggen dat er 100% klanttevredenheid is rondom dit product. Onze nisplanken zijn onverwoestbaar sterk, de harde houtsoort kan tegen een stootje en daardoor zijn onze nisplanken van rustiek eikenhout op de lange termijn een koopje!

Bescherm het eikenhout met één van onze olie of laksoorten

U doet er verstandig aan de Nis wandplanken van eikenhout met een lak of olie af twerken. Dit voor optimale gevruikersvriendleijkheid en een onderhoudsvrije situatie. U kunt ervoor kiezen de planken zelf te behandlen maar handiger is dit nagenoeg kosteloos door ons te laten behandelen. Kies Trea lux lak voor een natuurlijke onbehandle look of neem een kleur olie om het eikenhout extra accent en wamte te geven. Wat u ook kiest uw plank is de komende jaren goed beschermd door onze behandel methode.