Geen producten (0)

Wandplanken

Wandplank online biedt een ruim assortiment wandplanken aan. We proberen een zo divers mogelijk assortiment wandplanken aan te bieden. Onze focus in kracht zit voornamelijk in het volledig op maat maken van Eiken wandplanken. Wandplanken van eikenhout precies zoals u het voor ogen heeft. Denk aan eiken wandplank met facetrand of een eiken keukenplank met slimme ledverlichting. Keukenwandplanken met een zwarte afwerking of juist in een oude gerookte kleurstelling. Misschien bent u van plan om uw hal of kinderkamer een nieuwe look te geven, ook dan zijn eiken  wandplanken de kers op de taart wanneer het op styling aankomt. Onze wand en boekenplanken zijn niet allen een lust voor het oog om te zien maar ook nog eens byzonder praktisch en ordelijk!

Sorteer op:  

Zwevende Eiken Boomstam Wandplank Onze Zwevende Eiken Boomstam Wandplank wordt geheel gemaakt…
€ 92,50
Eiken Boomstamwandplank 30 cm diep Eiken Boomstamwandplank 30 cm diep Onze zwevende Eiken…
€ 142,49
Zwevende Eiken Wandplank Recht Onze Zwevende Eiken Wandplank Recht wordt geheel gemaakt…
€ 92,50
Zwevend eiken bureaublad Recht 40cm diep Zwevend eiken bureaublad Recht 40cm diep Op zoek naar een…
€ 155,00
Zwevend eiken boomstam bureaublad 40cm diep Zwevend eiken boomstam bureaublad 40cm diep Op zoek naar een…
€ 144,99
Eiken wandplank met Facetrand Onze Eiken wandplank met Facetrand wordt geheel gemaakt naar…
€ 122,50
Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Touch led spots Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Touch led spots…
€ 197,55
Eiken boomstam wandplanken nis montage met dimbare led verlichting Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Dimbare Led…
€ 167,55
Zwevende wandplank recht hoek opstelling Zwevende wandplank recht hoek opstelling Bestel eenvoudig…
€ 142,50
Zwevende wandplank hoek opstelling met led verlichting Zwevende wandplank hoek opstelling met led verlichting…
€ 142,50
Eiken wandplank met dimbare led verlichting Eiken wandplank met dimbare led verlichting Deze Eiken…
€ 139,95
Eiken wandplank met kantelbare verlichting Eiken wandplank met kantelbare verlichting dimbaar Deze…
€ 144,95
Eiken wandplank met dimbare Touch verlichting Eiken wandplank met dimbare Touch verlichting Deze Eiken…
€ 175,00
Eiken wandplank met dimbare Dual White Ledstrip Eiken wandplank met dimbare Dual White Ledstrip is nieuw in…
€ 230,95
Eiken wandplank Ledstrip Up en Downlight Dual White  Eiken wandplank Ledstrip Up en Downlight Dual White Eiken…
€ 369,95
Eiken wandplank met dimbare RGBWW Ledstrip Eiken wandplank met dimbare RGBWW Ledstrip is nieuw in ons…
€ 250,95
Eiken wandplanken voor Nis montage Eiken wandplanken voor Nis montage uitgevoerd met nismontage…
€ 132,55
Eiken wandplanken Nis montage met Dimbare Led verlichting Eiken wandplanken Nis montage met Dimbare Led verlichting…
€ 168,55
Eiken wandplanken Nis montage met Touch led spots Eiken wandplanken Nis montage met Touch led spots uitgevoerd…
€ 197,55

Eiken wandplanken

Zoek je naar een unieke en stijlvolle wandplank dan kom je al gauw uit op een eiken wandplank van wandplank online.nl. Onze eiken wandplanken zijn er in diverse uitvoeringen. Ruige rustieke wandplanken met een natuurlijke boomrand of juist strakke recht geschaafde eiken muurplanken. Wij gebruiken 100% massief eiken, nee geen spaanplaat met een eiken fineerlaag maar het echte werk voor de mooiste en beste uitsraling. Als je onze licht rustieke eiken wandplanken ziet dan ben je meteen verkocht. Wij gebruiken duurzaam eiken met FSC keurmerk zodat u er zeker van mag zijn dat het aanshaffen avn een massiefe keukenplank niets aan onze natuur zal afdoen! Er zijn verschillende kwaliteiten als het op eiken sortering aankomt. Wij gebruiken bewust geen foutvrij eiken als wandplanken omdat juisten noesten en kwasten in de eiken boomstamplanken en rechte wandplanken gezien mogen en moeten worden om het accent van deze fraaie houtsoort naar voren te laten komen.

Eiken wandplank met natuurlijke vorm


Als je van plan bent om je keuken, woon of kinderkamer een update te geven dan is een boomstamwandplank een perfecte aanvulling op je interieur styling! Door een eiken muurplank met boostamrand te nemen pimp je in een handomdraai jouw internaat een hoger niveau.  Wie denkt dat een boekenplank of bureaublad met een natuurlijke boomstam rand alleen macht in een industriële inrichting heeft het mis. Onze wandplanken met gewelfde voorzijde springen er juist uit bij strakke en moderne inrichtingen en keukens. Neem een super strakke keuken en onderbreek dit met één van de mooiste gesorteerde eiken planken op maat uit assortiment.  De boomstamranden van onze wandplanken zijn ieder uniek, elke plank heeft eigen grillige contouren en natuurlijke vormen. Volledig ontschorst en 100% vrij van houtworm of boktor. Een boostamrand aan een eiken blad, badkamerplank of planchet plank of aan een op maat gemaakte eiken vensterbank is een fantplaatje om te zien en trekt meteen de aandacht. Wij bieden meer aan dan elleen eiken wandplanken, bij ons kunt u terecht voor al uw eiken maatwerk producten. 

Eiken wandplank met strakke contouren 

Naast onze boomstamplanken hebben wij ook prachtige strakke wandplanken met rechte serene lijnen en contouren! Combineer onze recht geschaafde eiken planken met een blind ophangsysteem en geniet van een prachtige simplistische aanblik. Onze eiken planken met rechte rand zijn strak vormgegeven en zullen zeker niet misstaan in de hedendaagse interieurstijlen. Ook onze recht strakke wandplanken van natuurlijk eikenhout kunnen noesten en kwasten hebben, dit maakt dat het onmioskenbaar massief eiken lijkt en is! geen eiken fineer dus maar de meest tijdloze houtsoort die niet weg te denken is in een stijlvolle keuken of kamer. 

Eiken wandplank met geïntegreerde verlichting

In een leefkeuken zijn wandplanken natuurlijk niet meer weg te denken. Waar voorheen iedere keuken met een mdf of fineer wandplank werd uitgevoerd is het tegenwoordig de dag steeds meer gebruikelijk om echte houten accessoires toe te voegen zoals echte eiken wandplanken. Een kookeiland of aanrechtblad moet natuurlijk goed verlicht worden en daarbij zijn er uiteenlopende smaken van onze consumenten. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar meerdere opties als het gaat om wandplanken met verlichting. We waren er al gauw over uit dat de verlichting duurzaam moet zijn en moet passen bij de stijl en trand van de keuken of woning. We hebben daarom ervoor gekozen om aken planken met diombare spots in 3 waat en 5 watt aan te bieden maar ook wandplanken met kantelbare led spots zodat de verlichting precies op het midden van het aanrecht kan schijnen voor optimale lichtopbrengst. Waar led spots een prachtige sfeer verlichting alsook werk verlichting geven is de vraag en wens voor massiefe wandplanken van eikehout met ledstrips ook sterk toegenomen. Uplight en downlight in 1 wandplank is dan ook geen enkel probleem! Nieuw in ons assortiment zijn wandplanken met touch led spots waarbij een simpele aanraking van de spotjes de verlichting aan of uit zet of het lichtvolume van de leds makkelijk dimt of feller zet. Bekijk ons ruime assortiment wandplanken met verlichting en laat u verassen door de mogelijkheden.