Geen producten (0)

Eiken wandplanken met rechte rand

Een eiken plank met een rechte stakke vormgegeven rand is natuurlijk een bewust gekozen variant. De accenten liggen voornamelijk op de prachtige eiken houten vlammen en lijnen. De sructuur en kleur van het eikenhout trekken de aandacht. De recht geschaafde wandplanken passen dan ook uitstekend in ons hededaagse interieur. Van strakke moderne keukens tot sjieke badkamers of stijlvolle woonkamers, in ieder vertrek komen onze echte houten wandplanken tot zijn recht en gevn net die extra touch aan de styling van uw woning! Wandplank online is creatief en veelzijdig en is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Zoekt u dus net een eiken product dat u niet in ons product overzicht tegenkomt neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel voor een afspraak. 

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Zwevende Eiken Wandplank Recht Onze Zwevende Eiken Wandplank Recht wordt geheel gemaakt…
€ 92,50
Eiken wandplank met Facetrand Onze Eiken wandplank met Facetrand wordt geheel gemaakt naar…
€ 122,50
Zwevende wandplank recht hoek opstelling Zwevende wandplank recht hoek opstelling Bestel eenvoudig…
€ 142,50
Zwevende wandplank hoek opstelling met led verlichting Zwevende wandplank hoek opstelling met led verlichting…
€ 142,50
Eiken wandplanken voor Nis montage Eiken wandplanken voor Nis montage uitgevoerd met nismontage…
€ 132,55
Eiken wandplanken Nis montage met Dimbare Led verlichting Eiken wandplanken Nis montage met Dimbare Led verlichting…
€ 168,55
Eiken wandplanken Nis montage met Touch led spots Eiken wandplanken Nis montage met Touch led spots uitgevoerd…
€ 197,55
Eiken wandplank met kantelbare verlichting Eiken wandplank met kantelbare verlichting dimbaar Deze…
€ 144,95
Eiken wandplank met dimbare led verlichting Eiken wandplank met dimbare led verlichting Deze Eiken…
€ 139,95
Eiken wandplank met dimbare Touch verlichting Eiken wandplank met dimbare Touch verlichting Deze Eiken…
€ 175,00
Eiken wandplank met dimbare RGBWW Ledstrip Eiken wandplank met dimbare RGBWW Ledstrip is nieuw in ons…
€ 250,95
Eiken wandplank met dimbare Dual White Ledstrip Eiken wandplank met dimbare Dual White Ledstrip is nieuw in…
€ 230,95
Eiken wandplank Ledstrip Up en Downlight Dual White  Eiken wandplank Ledstrip Up en Downlight Dual White Eiken…
€ 369,95
Zwevend eiken bureaublad Recht 40cm diep Zwevend eiken bureaublad Recht 40cm diep Op zoek naar een…
€ 155,00

Maatwerk is bij ons standaard

Maatwerk is bij ons standaard

Je kent het wel, de hele week zoek je het inetrnet af en struin je langs de bekende woonwinkels op zoek naar dat ene unieke product dat uw keuken of kamer af maakt en net dat extra gevoel van exclusiviteit geeft. Tevergeefs weer uren zoeken want wat je bij de ene woonwinkel ziet zie je bij de andere winkel ook weer terugkomen met een net iets ander jasje. Als je smaak hebt en gevoel hebt voor stylinng dan kom je al gauw uit bij een bedrijf dat maatwerk levert en maakt datgeen wat jij voor ogen hebt. Wandplank online is juist dat bedrijf dat je zoekt als het om eiken maatwerk gaat. We werken al jaren met profecioneel gedroogd eiken en maken de meest uiteenlopende producten. Onze interieurbouwers maken eiken maatwerk artikelen van tafelbladen tot salontafels, eiken wandplanken kunnen dan niet ontbreken. Hoewel wij veel eiken maatwerk leveren beperkt onze website wandplank online zich met name tot het samenstellen avn unike wandplanken, planchetten of vensterbanken. We sluiten ons aan bij de slogan van Bob de Bouwer : Kunnen wij het maken? nou en of!

Configureer uw eigen wandplank online

Een wandplank bestellen is zeer eenvoudig en begint bij een keuze maken in de vorm en stijl van uw wens. Zodra die keuze gemaakt is is het een kwestie van configureren, click en collect kunnen we haast zeggen. Selecteer de maat, de afwerking, en het aantal en voeg uw extra wensen toe in de open velden. Nu naar de winkelwagen en afronden maar! Wij gaan direct aan de slag voor u en bestellen het eiken hout bij een van onze eiken import leveranciers. Wij leveren wandplanken van massief eiken hout wel topt een maximale lengte van wel 350cm! hiermee zijn wij uniek tevens omdat wij op de langste lengtes net zoveel garantie op geven dan op een simpele wandplank van 50cm. De kwaliteit staat altijd voorop!

Zegt het voort!

Wij hebben de wens van onze klanten voorop staan en gaan voor 100% tevredenheid. Door deze houding aan te nemen mag u ervan verzekerd zijn dat wandplank online de mooiste eiken wandplanken van Nederland levert. Ons bedrijf bestaat al langer onder de vlag van schuifdeur-totaal.nl maar hebben speciaal deze webshop erbij in het leven geroepen om duidlijkheid voor onze klanten te scheppen. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om het maken van eiken maatwerkplanken. Klachten hebben wij tot een minmium weten te beperken en zodra er aan één van onze producten iets op aan valt te merken lossen we dit met de grootst mogelijke voorrang voor u op! Kwaliteit staat voorop, en hoewel daar een prijskaartje aanhangt durven wij te stellen dat wij de voordeligste aanbieder van Nederland zijn! Onze klanten vertellen het verhaal. Kijk maar op onze facebookpagina en zie zelf wat onze klanten over ons te zeggen hebben!