Geen producten (0)

Extra zwaar en multifunctioneel

We hebben vele soorten draagsystemen voor wandplanken. Heb je bijvoorbeeld opvouwbare plankdragers nodig? Ook dan is wandplank online uw betrouwbare leverancier. Of je nu een inklapbare plankdrager in het zwart zoekt of in rvs, in onze webwinkel vind je alle soorten en maten. Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan plankdragers aan. Onze plankdragers zijn allen van de beste kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. De plankdragers in deze categorie zijn extra stevig en gemaakt voor de zwarede eiken planken of schappen. Zelf bureaubladen kunnen zwevend opgehangen worden met de juiste dragers.

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Zware plankdrager bureaublad Zwart Zware plankdrager bureaublad Zwart Deze plankdrager is…
€ 27,99
Stalen plankdragers zwart 20cm Onze stoere en robuuste '' stalen plankdragers zwart 20cm ''…
€ 9,50
Stalen plankdragers zwart 25cm Onze stoere en robuuste '' stalen plankdragers zwart 20cm ''…
€ 12,50
Blinde plankdrager extra zwaar 225-160/65 mm Blinde Plankdrager extra zwaar 225-160/65 mm De kenmerken…
€ 6,45

Plankdragers passend in ieder interieur

Hoewel de kleur zwart een populaire woontrend is zijn ander kleuren zoals rose goud en gouden dragers of juist witte plankdragers ook steeds vaker een gewild product. Massief eiken planken kunt u het beste met onze zwaardere varianten plankdragers aan de wand hangen. Dit omdat het gewicht van eiken wandplank behoorlijk zwar kan zijn en er immers ook nog spullen opgezte worden. Een veel gestelde vraag is dan ook: Welk type plankdrager moet ik hebben? De vraag is te beantwoorden met het draagvermogen die het moeten kunnen hebben. Kijk dus bij het product naar het aangegevn draagvermogen.

Schapdragers Zwevend

Doordat de muurbeugels in deze categorie extra gewicht kunnen dragen zijn ideaal geschikt om als schapdragers toe te passen. Kijk wel even bij de artikel omschrijving naar de juiste toepassing. Een blinde plankdrager extra zwaar is bijvoorbeeld niet geschikt om als schapdrager te gebruiken in een schuur waarbij er veel gereedschap en/of andere zaken op komen te staan. Hiervoor kunt u het beste de Zwarte T profiel schapdrager voor toepassen. Creer de optimale ruimte door wandplanken toe te passen in uw vertek. Handig en mooi!

Montage van de zware plankdragers

Monteer onze dragers altijd met het juiste bevestigingsmateriaal. Gebruik pluggen of keilbouten afhankelijk van het einddoel en type muurconstructie. Sommige dragers leveren we standaard mee met pluggen en schroeven. Maar dragers aan een holle gipsplaatmuur vergen een andere aanpak dan een stenen of betonnen muur kunt u zich voorstellen.Uiteraard zijn wij berikbaar voor advies indien u dit nodig heeft.