Geen producten (0)

Eiken bureaubladen

‚ÄčZeg nou zelf als je van plan bent om een op maat gemaakt bureaublad aan te schaffen dan is er toch niets mooier dan een echt massief eiken bureaublad van wandplank online. Eiken is natuurlijk één van de mooiste houtsoorten en zal nooit verdwijnen uit het Nederlandse interieur.  Tuurlijk is eiken wat duurder dan een bureaublad van bijvoorbeeld mangohout maar qua uitstraling en duurzaamheid is niets tegen deze prachtige maatwerk eiken planken opgewassen. Een top product met stijl en klasse precies wat u ervan mag verwachten!

 
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Zwevend eiken boomstam bureaublad 40cm diep Zwevend eiken boomstam bureaublad 40cm diep Op zoek naar een…
€ 144,99
Zwevend eiken bureaublad Recht 40cm diep Zwevend eiken bureaublad Recht 40cm diep Op zoek naar een…
€ 155,00

Eiken Bureaublad met strakke voorzijde 

 
Wij hebben voor onze klanten de 2 meest voorkomende varianten bureaubladen opgenomen ons assortiment eiken planken. De robuuste boomstam blad en de strakke rechte variant. Een eiken tafelblad of eiken bureaublad met een rechte voorzijde is super strak en sjiek! De strakke lijnen in combinatie met de natuurlijke uitstraling van het eikenhout maakt dat onze eiken bladen op maat ideaal toegepast kunnen worden als speelkamer plank of bureaublad in uw werkkamer.  Maar we kunnen net zo goed een eiken blad op maat maken voor uw kookeiland of een andere bestemming voor uw interieur plan.
 

Eiken bureaublad met boomstamrand 

 
Wil je juist een natuurlijke en robuuste sfeer in huis halen dan is een bureaublad met grillige boomrand juist voor u de perfecte oplossing. De golvende lijnen van de oorspronkelijke loofbomen geven een natuurlijke gevoel aan deze maatwerk planken van eikenhout. Onze boomranden worden uiteraard volledig ontschorst en geschuurd zodat deze makkelijk met een doek schoongemaakt kan worden. Kies vandaag nog voor een zwevende eiken meubelblad op maat en geniet binnenkort van deze praktische eye catcher.