Geen producten (0)

​Onzichtbare plankdragers

Onzichtbare plankdragers zijn er speciaal voor gemaakt om uw wandplanken blind op te hangen.Doordat dit een zwevend draagsysteem is heeft uw wand of boekenplank een rustige uitsraling zonder dat de dragers afbreuk doen aan de prachtige wandplanken. Ruimtelijke onzichtbare dragers voor verschillende diepte en gewicht wandplanken. Onze dragers zijn voordelig en betaalbaar maar daardoor kwalitatief niet minder. Kortom de perfecte oplossing voor een blinde ophanging van uw wandplanken.

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Blinde plankdrager met zijdelingse afstelling Blinde plankdrager met zijdelingse afstelling Deze…
€ 4,95
Plankdrager blind verzinkt 6x12x120 mm Plankdrager blind verzinkt 6x12x120 mm De kenmerken van onze…
€ 5,90
Blinde plankdrager extra zwaar 225-160/65 mm Blinde Plankdrager extra zwaar 225-160/65 mm De kenmerken…
€ 6,45
Plankdrager Plat Verdekt Zwart 20cm Plankdrager Plat Verdekt Zwart 20cm Op zoek naar een sterke…
€ 12,50
Plankdrager Plat Verdekt Zwart 25cm Plankdrager Plat Verdekt Zwart 25cm Op zoek naar een sterke…
€ 15,00
Plankdrager Plat Verdekt Zwart 30cm Plankdrager Plat Verdekt Zwart 30cm Op zoek naar een sterke…
€ 17,50

Onzichtbare plankdrager: voor verschillende doeleinden

Zoals we al benioemd hebben zorgen onze blinde plankdragers voor ruimte en en ordelijkheid. Een straake wandplank mag immers gezien worden zonder de afleding van een zichtbaar draagsysteem.

We hebben verschillende dragers voor blinde toepassing, ieder met een eigen draagvermogen. Check altijd het gewicht van uw wnadplank en het gewicht van de spullen die u denkt erop te gaan zetten. Stem dit weer af met het type muur/achtergrond waarop het bevestigd dient te worden. Indien u de dragers volgens de meegleverde handleidngen monteert kunen deze makkelijk tientallen kilos dragen aan gewicht. let u erop dat een eiken wandplank van bijvoorbeel 4x20x100 al gauw 8 kg weegt. dit is een belangrijk aspect om mee te nemen in de uiteindelijke keuze van het wandplank draagsysteem

Plankdrager: onzichtbare montage

Het monteren van onze blinde dragers is geen hogere wiskunde maar heeft wel aandacht nodig. Monteer eenvoudig met de juiste tools en handleiding. Boor de gaten op de juiste positie, blaas de gaten uit en plkaats de juiste pluggen en de rest komt vanzelf. Zodra u de onzichtbare plankdrager aan de muur heeft bevestigd, kunt u de plank over de ophangstift schuiven. De plank hoeft niet geborgd te worden deze ghaat immers niet vanzelf van de drager af schuiven. Zodoende is het systeem echt blind en ziet u geen borgschroefjes of moertjes zitten.