Geen producten (0)

Witte Plankdragers

Plankdrager of boekenplanksteunen zijn er in tal van vormen en kleuren, één van de kleuren die wij aanbieden zijn plankdragers met een witte coating. Wit is een mooie rustige kleur en is één van de meest tijdloze kleuren wat betreft planksteunen. Een witte boekensteun matcht super bij een hoogglans zwarte boekenplank maar ook bij een gerookte eiken rustiek wandplank. Het maakt niet uit welk soort wandplank u neemt met het gebruik van een witte wandsteun drager is het eindresultaat altijd geslaagd

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Stalen plankdrager wit up 15cm Stalen plankdrager wit Up 15cm Opbergruimte nodig? Onze…
€ 10,50
Stalen plankdrager wit up 20cm Stalen plankdrager wit Up 20cm Opbergruimte nodig? Onze…
€ 11,50
Stalen plankdrager wit up 25cm Stalen plankdrager wit Up 25cm Opbergruimte nodig? Onze…
€ 12,50
Stalen plankdrager wit down 15cm Stalen plankdrager wit Down 15cm Opbergruimte nodig? Onze…
€ 10,50
Stalen plankdrager wit down 20cm Stalen plankdrager wit Down 20cm Opbergruimte nodig? Onze…
€ 11,50
Stalen plankdrager wit down 25cm Stalen plankdrager wit Down 25cm Opbergruimte nodig? Onze…
€ 12,50
Stalen plankdrager wit 20cm Deze strakke en fraai vormgegeven '' stalen plankdragers wit…
€ 10,50

Wit draagsysteem voor boekenplanken

Een boekenplank moet veel draagvermogen kunnen hebben omdat een plank van 100cm dat volstaat met boekn al gauw 30kg weegt. Neem dan onze wit draagsysteem voor muurplanken zodat u een stevig en veilige opbergplaats krijgt voor uw bibliotheek :-) Een meisjeskamer stylen is een leuke bezigheid, een leuke muurplank kan daarbij niet ontbreken! en laat wit nu net een leuke kleur zijn om als draagsysteem voor uw boekenplank te gebruiken. We hebebn de witte muurbeugels in L shape vorm of in de gesloten driehoek beugel vorm. Deze 2 zijn beide oersterk de keuze is daarom uiteindleijk uw eigen gevoel voor smaak.

Dragers op maat

onze witte plankbeugels zijn er in 2 standaard diepte uitvoeringen. De 20cm diepe en 25cm diepe steun. Deze maten voor wandplnaken zijn de 2 meest voorkomende. de 20cm dipe word toegepast met als functie om er decaratie artikelen, potjes en ander snuisterijen op te zetten. De 25cm diepe drager heeft weer meer legruimte voor uw boekencollectie of andere grotere spullen. Het kan zijn dat u juist smallere of diepere beugels nodig heeft. Ook dan kunnen wij de plankdrager leveren die u zou willen. onze lassers en metaalbewerkers kunnen binnen enkele dagen of weken uw maatwerk muurbeugel fabriceren zodat u geen consessies in dipoet hoeft te doen.