Geen producten (0)
 

Trae lyx ultramat naturel

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-5 werkdagen
Specificaties
Productcode TRAELYX
Omschrijving

Trae-Lyx Naturel 2K - Ultra Mat productinformatie

  • Geurarm
  • Houtstructuur blijft zichtbaar
  • Kras- en Slijtvast
  • Natuurlijke onbehandelde uitstraling
  • Niet vergelend
  • Prettig te verwerken

Trae-Lyx Naturel is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is dat, na droging de ondergrond een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met Trae-Lyx Naturel Ultra Mat behandeld zijn, kunnen intensief belast worden en is daarom uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubels Trae-Lyx Naturel is zeer slijt- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. De hardheid van de verf wordt pas na 3-4 weken bereikt.

INHOUD: De pot + verharder geeft samen een volume van 750 ml of 2,5 liter.

Is deze Trae-Lyx Ultra Mat Naturel voor de keuken geschikt?
Deze Trae-Lyx Ultra Mat Naturel kan op verschillende houten ondergronden toegepast worden. Zo is dit een goede verf voor de houten achterwand van je keuken, maar ook als verf achter het fornuis is dit een geschikte optie. Tevens kun je deze verf gebruiken voor je meubelen of parketvloeren. Daarom wordt dit product ook wel Trae-Lyx Parketlak Ultra Mat genoemd. Dit is een afwasbare verf voor op hout in de keuken, maar let wel op dat de perfecte hardheid van de verf na 3 tot 4 werken bereikt wordt. Dit is geen muurverf voor de keuken.

Hoe breng je deze Trae-Lyx Ultra Mat Naturel aan?
Voordat je dit product gaat aanbrengen, dien je de ondergrond naar behoren voor te behandelen. Het hout moet schoon, droog en vetvrij zijn voordat je deze Trae-Lyx 2 componenten Ultra Mat aanbrengt. Schuur op mits nodig. Deze Trae-Lyx Ultra Mat Naturel is meteen gebruiksklaar. Verdunnen is niet nodig en wordt zelfs afgeraden. Schud de verharder goed voor gebruik, zodat de juiste dun vloeibare consistentie behaald wordt. Meng de verharder en de naturellak basis goed door elkaar. Roer het geheel na 10 minuten nogmaals. Verdeel de lak gelijkmatig. De gemiddelde verwerkingstijd ligt tussen de 2 en 3 uur bij een standaard kamertemperatuur van 20 graden Celsius. Wacht altijd met het aanbrengen van een nieuwe laag totdat de vorige laag voldoende tijd heeft gehad om te kunnen drogen.

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 2.5 ltr en andere volumes
Deze Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 2K is in meerdere hoeveelheden te bestellen via onze webshop. De ruimste optie is de Trae-Lyx Naturel Ultra Mat 2.5 liter. Andere opties hebben een volume van 750 ml en 250 ml. 

Extra informatie over Trae-Lyx Naturel 

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Kenmerkenblad: Trae-Lyx Naturel 2K - Ultra Mat