Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eiken wandplank Ledstrip Up en Downlight Dual White 

€ 369,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 10-13 weken
Specificaties
Productcode EWLUEDDW
Bruto gewicht 10,00 Kg
Omschrijving

Eiken wandplank Ledstrip Up en Downlight Dual White 

Eiken wandplank met dimbare Dual White Ledstrip  is nieuw in ons assortiment en wordt helemaal op maat gemaakt naar uw eigen wensen.

Deze wandplanken zijn professioneel gedroogd en gesorteerd uit de mooiste eiken planken, gemaakt om een leven lang mee te gaan !

Staat uw gewenste lengte maat er niet bij? Bestel de eerst volgende maat en plaats een opmerking met de juiste maatvoering in het open veld.

Doordat wij een toenemende vraag kregen voor wandplanken met geintregeerde Ledstrip zijn we trots dat wij deze prachtige natuurlijke planken kunnen aanbieden, ideaal voor bv in een keuken boven een aanrechtblad of in een werkkamer boven een bureau. Planken met een dimbare ledstrip met instelbare wittint verlichting. Het ingevreesde ledstrip profiel kunnen we in Zilver of zwarte uitvoering leveren. 

Met een Dual White led strip, ook wel instelbaar wit genaamd, kunt u zelf de gewenste kleur wit 'mengen'. Op de strip zijn namelijk zowel warm witte als ook koud witte leds aanwezig. Zodoende kunt u een passende kleur wit instellen, van 2700 Kelvin tot 6500 Kelvin en alles daar tussenin. De strips zijn tevens dimbaar.

De planken worden aan de achterzijde voorzien van een 24v trafo welke in de plank verwerkt wordt en bij de prijs inbegrepen is. Direct op uw netstroom aansluiten kan dus!

Deze geschaafde eiken wandplanken zijn 4,2 cm dik en 20cm of 25 cm diep  en worden kosteloos met een naturel of kleurolie voor u behandeld zodat deze meteen helemaal af is. U heeft keuze uit een strakke rechte versie of een robuuste plank met boomstamrand.

Wij hanteren dan ook een all inclusieve prijs. Wandplank word op maat gemaakt en geleverd met kleurbehandeling en blinde bevestigings plankdragers met hoogte en zijafstelling.

Onze planken zijn 100% van massief eiken. Geen mdf met fineer of een zachte houtsoort maar de beste kwaliteit die u van onze producten mag verwachten. 

Zo heeft iedere plank een unieke uitstraling en is er geen plank hetzelfde qua houtstructuur, de strakke lijnen van de eiken plank mogen gezien worden en geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan deze wandplanken!

Planken worden geleverd inclusief blinde plankdragers maar kunnen indien gewenst ook met zwarte stalen dragers geleverd worden, neem hiervoor even contact met ons op.


BESTEL DEZE WANDPLANK IN DE VOLGENDE KLEUREN:

Opties:

 • Selecteer lengte wandplank

 • Kies kleurafwerking 

 1. Geen oliebehandeling ( het hout is nu gevoelig voor verkleuren/vergelen op lange termijn en kan gaan vlekken door vocht etc.)
 2. Blanke olie ( Het hout krijgt een diepere ''orange-achtige'' kleur )
 3. Cloud ( Het hout krijgt een donkere bruinige tint)
 4. Black inc ( Iets donkerder dan Cloud)
 5. Zwart ( plank word met zwarte dekkende olie behandeld, houtnerfen en structuur blijft zichtbaar)
 6. Traelyx ultramatte lak ( dit is een kleurloze lak en beschermd het hout tegen vuil en vocht )
 7. Hvid olie ( Het hout krijgt een iets warmere tint )
 8. Smoke ( Hout krijgt een wit grijze waas en heeft een warme uitstraling)
 9. Gerookt (Hout wordt traditioneel gerookt en afgewerkt met Hvid olie, door dit proces vergrijst de plank)
 10. Mud olie (Het hout krijgt een bruinachtige olie behandeling)

Opties:

 • Rechte uitvoering of plank met boomstamrand

 • Selecteer diepte wandplank

 • Selecteer lengte wandplank

 • Kies kleurafwerking 

 • Kies Kleur Ledprofiel: Zilver of Zwart

 • Kies type aansluiting/bediening*

Wordt standaard geleverd met:

Controller met afstandsbediening, touch panel of wifi bediening

Adapter voor in het stopcontact of 24 volt ingebouwde trafo.

Kies voor een adpater als u de ledstrip aan wil sluiten op een bestaand stopcontact.

Kies een 24v inbouwtrafo als u de aansluitng blind achter de plank wil hebben ( Zorg voor een voeding uit de muur achter de plank in het midden van de plank)

1: Drukknop RF 4-zone Dual White  (met of zonder Wifi) - compleet (met of zonder wandhouder)

Luxe draadloze dimmer 4-zone RF

2:Touch Panel 4-zone Dual White (met of zonder Wifi) - compleet

Touch panel draadloos inclusief dimmer

3: Alleen Wifi geen afstandsbediening

Keuze uit kleur led profiel zilver of zwart

:

 

Download hier de montage handleiding voor de 20cm diepe wandplank.

Download hier de montage handleiding voor de 25cm diepe wandplank.

Download hier het aansluitschema voor de verlichting.


Verder Goed om te weten:

Lees hier meer belangerijke info die u moet weten over onze eiken maatwerkproducten

Zoekt u een afwijkende tussenmaat? selecteer dan de eerst volgende maat en plaats bij de afronding van uw bestelling een opmerking over de juiste lengte.

Voorkeur voor de positie van de aansluiting? plaats bij de afronding van uw bestelling een opmerking over de juiste positie. Standaard zit deze zover mogelijk in het midden van de plank.

Planken dien aangesloten worden op het lichtnet, achterin de plank zitten lasklemmen waar u een blauwe en bruin/zwarte draad in kunt pluggen. Er is een holle ruimte achterin de plank om uw snoer door te begeleiden.

Let op planken kunnen kwasten of noesten bevatten dit wisselt per plank . Als er een open noest in een wandplank zit word deze gevuld met eiken vulpasta (guba) .

Op zoek naar eiken maatwerk planken of meubelen? wij kunnen in principe alles maken en leveren, stuur ons even een email met uw offerte aanvraag.

info@wandplankonline.nl