Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eiken boomstam wandplanken nis montage met dimbare led verlichting

€ 167,55 (inclusief btw 21%)
Levertijd gemiddeld 15 werkdagen
Specificaties
Productcode EBWMDLSNIS
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Dimbare Led verlichting uitgevoerd met nismontage latten zodat u de planken eenvoudig blind kunt monteren tussen 2 muren.

Onze zwevende eiken wandplank wordt geheel op maat gemaakt naar uw eigen wensen.

Deze wandplanken zijn professioneel gedroogd en gesorteerd uit de mooiste eiken planken, gemaakt om een leven lang mee te gaan !


Deze geschaafde eiken wandplanken zijn 4,5 cm dik* en worden kosteloos met een naturel of kleurolie voor u behandeld zodat deze meteen helemaal af is.

*Onze eiken planken worden terug geschaafd naar 4,5cm dik maar kunnen soms wat dunner uitvallen als bij het schaafproces de plank nog niet helemaal vlak is. Wanneer u meerdere planken besteld zullen de dikte's wel identiek zijn uiteraard.

Wij hanteren dan ook een all inclusieve prijs. Wandplank word op maat gemaakt en geleverd met kleurbehandeling en Nis montage latten.

Onze planken zijn van 100% massief eiken. Geen mdf met fineer of een zachte houtsoort maar de beste kwaliteit die u van onze producten mag verwachten, gemaakt om een levenlang mee te gaan.

Zo heeft iedere plank een unieke uitstraling en is geen plank hetzelfde qua houtstructuur, de strakke lijnen van de eiken plank mogen gezien worden en geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan deze wandplanken!

BESTEL DEZE WANDPLANK IN DE VOLGENDE KLEUREN:

Opties:

 • Rechte uitvoering of plank met boomstamrand
 • Kies Afmeting
 • Kies kleurafwerking  

 1. Geen oliebehandeling ( het hout is nu gevoelig voor verkleuren/vergelen op lange termijn en kan gaan vlekken door vocht etc.)
 2. Blanke olie ( Het hout krijgt een diepere ''orange-achtige'' kleur )
 3. Cloud ( Het hout krijgt een donkere bruinige tint)
 4. Black inc ( Iets donkerder dan Cloud)
 5. Zwart ( plank word met zwarte dekkende olie behandeld, houtnerfen en structuur blijft zichtbaar)
 6. Traelyx ultramatte lak ( dit is een kleurloze lak en beschermd het hout tegen vuil en vocht )
 7. Hvid olie ( Het hout krijgt een iets warmere tint )
 8. Smoke ( Hout krijgt een wit grijze waas en heeft een warme uitstraling)
 9. Gerookt (Hout wordt traditioneel gerookt en afgewerkt met Hvid olie, door dit proces vergrijst de plank)
 10. Mud olie (Het hout krijgt een bruinachtige olie behandeling)

Verdere Opties:

 • Kies de maatvoering die het dichts bij uw gewenste afmeting in de buurt komt (maat nooit kleiner kiezen dan gewenste afmeting) Plaats bij het "open veld" een opmerkingen om de juiste maat door te geven.

 • Kies Kleur behuizing van de spots - Zwart of Nikkel
 • Spots Kantelbaar of vast (advies kantelbaar)
 • Kies het aantal spotjes dat u wenst

Type bediening/ stroomaansluiting:

€ 0,00 N.v.t

u heeft zelf een stroompunt die richting een schakelaar of dimmer loopt

Besteld u meerdere planken dan heeft ieder plank een aansluitpunt u moet zelf de planken/leds onderling koppelen, dit kan door een elektrabuis door de wand te laten lopen met bij iedere plank een uitgang.

€ 17,95 Wandplank met inbouwschakelaar:
Zwarte of witte schakelaar onder de plank aan muurzijde. Let op schakelaar bevat geen dimfunctie. U kunt nu met de schakelaar de lampen handig aan en uit zetten maar niet dimmen. Externe schakelaar niet nodig. Aansluiting rechtstreeks op netstroom. Bij aankoop van meerdere planken kunt u ervoor kiezen één plank met schakelaar te nemen zodat u met 1 schakelaar alle leds in de nisplanken aan en uit kan zetten.
€75,- Wandplank met afstandsbediening:
Ingebouwde dimmodule in de plank wordt geleverd met klik aan klik uit afstandsbediening waarmee u eenvoudig de lampen aan en uit zet en kunt dimmen, dit systeem is eventueel uit te breiden door een extra dimmodule tussen uw overige verlichting te plaatsen en deze te koppelen met de afstandbediening. Externe schakelaar of dimmer niet nodig. Aansluiting rechtstreeks op netstroom.
Bij meerder planken dient u ervoor te zorgen dat de stroom onderling met elkaar verbonden is. U kunt nu met de afstndsbedienin g alle spots tegelijkertijd aan of uit zetten en dimmen. Wilt u de verlichting in de nisplanken afzonderlijk van elkaar aan en uit kunnen zetten kies dan voor ieder plank een extra inbouwdimmodule
€75,-Wandplank met draadloze wanddimmer:
Ingebouwde dimmodule in de plank wordt geleverd aparte wandschakelaar met dimfuntie waarmee u eenvoudig de spots aan en uit kunt zetten en kunt dimmen. Wanddimmer werkt op een batterij en kan makkelijk aan een muur gemonteerd worden middels de mee geleverde 3m tape of schroeven.
Externe schakelaar of dimmer niet nodig. Aansluiting rechtstreeks op netstroom. Wilt u de verlichting in de nisplanken afzonderlijk van elkaar aan en uit kunnen zetten kies dan voor ieder plank een extra inbouwdimmodule
Draaidimmer draadloos wandplank
 
 
€35,- Wandplank met Zigbee inbouw dimmodule:
Met deze LED Dim Module kun je onze eiken wandplanken met led spots uit onze webshop perfect draadloos gaan bedienen met zowel de Philips Hue App als de Google Assistant App. Wil je je lampen graag bedienen met een draadloze aftstandsbediening bestel deze dan mee in de optie. De Dim Module werkt met vele Philips Hue accesoires. 
Zigbee inboiuw module loftlamp 0
 
€7,50 Zwarte of witte stekker op maat.

Stekker zwart of wit, heeft u een stopcontact waar u de plank op aan wil sluiten kies dan voor een extra meegeleverde stekker. Kies deze optie als u alleen een stopcontact zonder lichtschakelaar heeft. Deze optie is te combineren met één van de bovenstaande opties, zoals de schakelaar, afstandsbediening of draadloze wanddimmer

Geef aan waar u wil dat het snoer van de stekker uit de plank moet komen.

 • Voorbeeld omschrijving 1: Bovenzijde 20cm vanuit links vanaf voorzijde gezien
 • Voorbeeld omschrijving 2: Onderzijde 20cm vanuit rechts vanaf voorzijde gezien

Goed om te weten:

Monteer een plank met verlichting altijd zodanig dat deze in geval van stroring van de dragers geschoven kan worden!


Lees hier meer belangerijke info die u moet weten over onze eiken maatwerkproducten


Op zoek naar eiken maatwerk planken of meubelen? wij kunnen in principe alles maken en leveren, stuur ons even een email met uw offerte aanvraag.

info@wandplankonline.nl