Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Touch led spots

€ 197,55 (inclusief btw 21%)
Levertijd gemiddeld 15 werkdagen
Specificaties
Productcode EBWNMTOUCH
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Eiken boomstam wandplanken Nis montage met Touch led spots uitgevoerd met nismontage latten zodat u de planken eenvoudig blind kunt monteren tussen 2 muren.

Trots op onze nieuwste vinding! Eiken wandplank op maat met dimbare touch spotjes. Onze wandplank van massief eiken worden uitgevoerd met slimme led spotjes met geïntegreerde Touch Funtie. Met een simpele aanraking zijn de spotjes aan en uit te zetten. Om de ledverlichting te dimmen de spots eenvoudigweg iets langer aan raken. Er is geen master spot de touch functie werkt namelijk bij ieder spotje. Door 1 van de spots aan te raken gaan alle spots tegelijkertijd aan of uit. Deze eiken wandplanken met Touch LED functie zijn vooral handig als je geen aan / uit schakelaar hebt en de spots aan wilt sluiten m.b.v. een stopcontact. Een externe dimmer of schakelaar is dus overbodig. 

Besteld u meerdere Nisplanken met Touch spotjes zorg dan voor een dikkere elektra flexbuis in de wand, standaard wordt er namenlijk 16mm toegepast. Bij een buis van 25mm dik of 32mm dik heeft uw elektricien de ruimte om de meegelverde stekkerkabels door de buis aan te voeren. 


Deze geschaafde eiken wandplanken zijn 4,5 cm dik* en worden kosteloos met een naturel of kleurolie voor u behandeld zodat deze meteen helemaal af is.

Onze eiken planken worden terug geschaafd naar 4,5cm dik maar kunnen soms wat dunner uitvallen als bij het schaafproces de plank nog niet helemaal vlak is. Wanneer u meerdere planken besteld zullen de dikte's wel identiek zijn uiteraard.

Wij hanteren dan ook een all inclusieve prijs. Wandplank word op maat gemaakt en geleverd met kleurbehandeling en Nis montage latten.

Onze planken zijn van 100% massief eiken. Geen mdf met fineer of een zachte houtsoort maar de beste kwaliteit die u van onze producten mag verwachten, gemaakt om een levenlang mee te gaan.

Zo heeft iedere plank een unieke uitstraling en is geen plank hetzelfde qua houtstructuur, de strakke lijnen van de eiken plank mogen gezien worden en geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan deze wandplanken!

BESTEL DEZE WANDPLANK IN DE VOLGENDE KLEUREN:

Opties:

 • Rechte uitvoering of plank met boomstamrand
 • Kies Afmeting
 • Kies kleurafwerking  

 1. Geen oliebehandeling ( het hout is nu gevoelig voor verkleuren/vergelen op lange termijn en kan gaan vlekken door vocht etc.)
 2. Blanke olie ( Het hout krijgt een diepere ''orange-achtige'' kleur )
 3. Cloud ( Het hout krijgt een donkere bruinige tint)
 4. Black inc ( Iets donkerder dan Cloud)
 5. Zwart ( plank word met zwarte dekkende olie behandeld, houtnerfen en structuur blijft zichtbaar)
 6. Traelyx ultramatte lak ( dit is een kleurloze lak en beschermd het hout tegen vuil en vocht )
 7. Hvid olie ( Het hout krijgt een iets warmere tint )
 8. Smoke ( Hout krijgt een wit grijze waas en heeft een warme uitstraling)
 9. Gerookt (Hout wordt traditioneel gerookt en afgewerkt met Hvid olie, door dit proces vergrijst de plank)
 10. Mud olie (Het hout krijgt een bruinachtige olie behandeling)

Verdere Opties:

 • Kies de maatvoering die het dichts bij uw gewenste afmeting in de buurt komt (maat nooit kleiner kiezen dan gewenste afmeting) Plaats bij het "open veld" een opmerkingen om de juiste maat door te geven. 

 • Kies het aantal spotjes dat u wenst

Extra optie:

€7,50 Zwarte of witte stekker op maat.

Stekker zwart of wit, heeft u een stopcontact waar u de plank op aan wil sluiten kies dan voor een extra meegeleverde stekker. Kies deze optie als u alleen een stopcontact en geen vast stroompunt

Geef aan waar u wil dat het snoer van de stekker uit de plank moet komen.

 • Voorbeeld omschrijving 1: Bovenzijde 20cm vanuit links vanaf voorzijde gezien
 • Voorbeeld omschrijving 2: Onderzijde 20cm vanuit rechts vanaf voorzijde gezien

Lees hier meer belangerijke info die u moet weten over onze eiken maatwerkproducten


Op zoek naar eiken maatwerk planken of meubelen? wij kunnen in principe alles maken en leveren, stuur ons even een email met uw offerte aanvraag.

info@wandplankonline.nl